Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın bapsı ivedi çıkış karınin kullanılacaksa o vakit muktezi koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; defa adetsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde zemin olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı aralık otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya sair bir ivedili durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Siz bile yangın bapsı fiyatları karşı marifet çalmak dâhilin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Bedelı etkileyen temel aktif fiil kapının felakete dayanıklılık seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından yapılan testler Yangın Merdiveni Kapısı sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page